Over Onsde Jongh - Bierwerts architecten bvba heeft meer dan 30 jaar ervaring en evolueerde in de loop der jaren tot een buro dat zich vooral richt op sociale huisvesting, gezondheidszorg en scholenbouw (BUSO - BULO - BuBAO).


de Jongh-Bierwerts-architecten wil borg staan voor een intense en kwalitatieve samenwerking met de bouwheer en de andere partners in het bouwproces vanaf voorontwerp tot opleveringen.


"Architectuur ook uw zaak" is een studentenslogan uit de jaren '70; deze is nog steeds van primair belang om o.a. de wensen en belangen van de opdrachtgever te behartigen.


De gediversifieerde samenstelling van het bureau laat toe om zeer transdisciplinair te werken wat een noodzaak is voor een geintegreerde aanpak van elke architectuuropdracht.


10/10/18

Trapop legt verzonken voetbalveld aan

Gazet Van Antwerpen - dinsdag 9 oktober 2018'RETIE - Een speelplaats met een 'verzonken' voetbalveld, dat 30 centimeter in de grond zit: het is een van de vele slimme snufjes in de nieuwe basisschool Trapop in Retie. Volgens directrice Greet Verwaest wordt het een echte 'school van de toekomst'. Kostprijs:…

DJB-Architecten

Bredabaan 513, 2930 Brasschaat

T 03 651 51 68
F 03 653 18 18
E info@djb-architecten.be