Over Onsde Jongh - Bierwerts architecten bvba heeft meer dan 30 jaar ervaring en evolueerde in de loop der jaren tot een buro dat zich vooral richt op sociale huisvesting, gezondheidszorg en scholenbouw (BUSO - BULO - BuBAO).


de Jongh-Bierwerts-architecten wil borg staan voor een intense en kwalitatieve samenwerking met de bouwheer en de andere partners in het bouwproces vanaf voorontwerp tot opleveringen.


"Architectuur ook uw zaak" is een studentenslogan uit de jaren '70; deze is nog steeds van primair belang om o.a. de wensen en belangen van de opdrachtgever te behartigen.


De gediversifieerde samenstelling van het bureau laat toe om zeer transdisciplinair te werken wat een noodzaak is voor een geintegreerde aanpak van elke architectuuropdracht.


27/04/16

Brecht - DIO woningen

Eind 2015 werd de stedenbouwkundige vergunning aangevraagd voor de bouw van 16 DIO woningen en 12 aanleunwoningen met collectieve leefruimte. Een nieuwbouwproject zal er komen dankzij een symbiose tussen het OCMW en de sociale huisvestingsmaatschappij De Voorkempen Helpt Elkander.21 april 2016 werd het project voorgesteld aan de bewoners van Brecht.(In…

DJB-Architecten

Bredabaan 513, 2930 Brasschaat

T 03 651 51 68
F 03 653 18 18
E info@djb-architecten.be