Residentieel - Collectieve woningbouw - VMSW Verhoevenlei - Brasschaat



Het project Verhoevenlei te Brasschaat omvat 3 kleine appartementen van het type 1/2. De beperkte gevelbreedte was bepalend voor de indeling van de appartementen.

Gezien de oriëntering werden de slaapkamers voorzien aan de straatzijde en de leefruimtes aan de tuinzijde. Het appartement op de 2de verdieping is een duplex-appartement waarbij de leefruimte op de 2de verdieping gelegen is en de slaapkamer voorzien werd onder het schuine dak, dit alles in een ‘open’ concept (zonder binnendeuren tussen leefruimte/ trap/slaapkamer).

De gevel is hedendaags opgevat in traditionele materialen (baksteen, pannen, zink,...).

In de tuin werd een fietsen- en vuilnisberging voorzien.

aannemer : Wens  |   bouwjaar : 2003  |   bouwheer : De Voorkempen H.E.

« terug

DJB-Architecten

Bredabaan 513, 2930 Brasschaat

T 03 651 51 68
F 03 653 18 18
E info@djb-architecten.be